Wędka Shimano Technium Eging 2.51m (2.5-4.0 EGI)
- Liczba części: 2
- Waga: 122g
- Typ przynęty: 2.5/4.0
- Bardzo czuła
- W pełni węglowy blank
- Doskonałe połączenie ceny i jakości
- Wyjątkowo dobre właściwości rzutowe
- Średnio szybka akcja
- Przelotki Fuji FazLite KR ze stali nierdzewnej
- Uchwyt kołowrotka Shimano VSS
- Ergonomiczna rękojeść z tworzywa EVA
Wędka Technium Eging to przyciągająca wzrok wędka zaprojektowana do łowienia kalmarów. Wysoce czuły blank High Modulus Full Carbon ma świetną akcję rzutową dla przynęt EGI w rozmiarze 2,5-4, zachowując jednocześnie czułość i doskonałą akcję wymaganą przez profesjonalnego wędkarza łowiącego kalmary.
Jeśli poważnie podchodzisz do łowienia kalmarów, ale nie chcesz inwestować w droższe, wysokiej klasy wędki dostępne na rynku, spójrz na Technium Eging. To doskonałe połączenie jakości, funkcjonalności i ceny, które zadowoli nawet najbardziej wymagającego wędkarza. Nie będziesz mieć żadnych zastrzeżeń co do wydajności rzutowej. Rzeczywiście, są one wysublimowane, podobnie jak sposób, w jaki miękka końcówka przenosi każdy ruch przynęty EGI na dłoń. Po zacięciu pierwszej kałamarnicy docenisz rozkład mocy blanku, zwłaszcza jego środkowej części, która z łatwością wychwytuje ostre ruchy walczącego kalmara.
Blank Technium Eging o długości 2,51 m jest wykonany z zaawansowanego włókna węglowego Full Carbon, które łączy w sobie odpowiednią moc z czułością i akcją podczas holu. Czuła, umiarkowanie szybka akcja zapewnia doskonałą odległość wyrzutu, szczególnie w przypadku większych przynęt EGI, ale nadal ma czułość i margines błędu, których potrzebują poważni wędkarze łowiący kalmary. Lekkie przelotki Fuji Stainless Steel FazLite typu KR zapewniają bezproblemowe podawanie żyłki, a uchwyt kołowrotka Shimano VSS z ergonomiczną rękojeścią EVA podkreślają poważny charakter tej wizualnie oszałamiającej wędki.
Zlowokazje używa plików cookie na swojej stronie internetowej. Robimy to, aby lepiej i bardziej personalnie Ci pomóc. Chcesz wiedzieć więcej? Przeczytaj naszą politykę prywatności.
Zaakceptuj pliki cookies